måndag 24 mars 2014

2014 års program


Så var det dags att dra igång 2014 års paddlingssäsong.

 
5/4                    Så börjar vi som brukligt är med räddningsövningar i simhallen i Nässjö. I år disponerar vi hallen mellan kl 18 – 21. Anmälan är obligatorisk och kostar 100 kr/pers. Vi kommer att gå igenom de olika räddningsmomenten som kan komma till användning. Det blir även tid över för lite egna övningar. Tag med fika och gärna din egen kajak för det är ju den du ev. kapsejsar i.
20/4                Premiärpaddling. tid: 14.00 Vi drar igång årets första planerade paddling. Denna gång i Spexhult nedanför Evald & Bodil. Vi paddlar sjön runt och avslutar med korvgrillning samt pratar igenom årets program.
1/5                    Familjedag med Friluftsfrämjandet i Nässjö. Plats Långanäsbaden i Eksjö med tema Paddling. Här kan hela familjen prova att paddla både kanot och kajak. Ställ upp och hjälp till och låna gärna ut din kajak till någon som vill prova. Varför inte passa på att provpaddla någon annans kajak. Starttiden är satt till kl 10.00.
6/6                    Nationaldagspaddling. Vi samlas vid Mio i Nässjö kl 10.00 för gemensam färd till ”Moväntabadet” i Hult där vi paddlar bort mot Skurugata/hatt för att efter en skön vandring intaga lunch på toppen.
14-15/6        Campinghelg. Vi drar iväg till sjön Sommen för att campa på Malexanders camping. Vi återkommer med mer information. Anmälan obligatorisk.
8-10/8           Kustpaddling. Efter lite välbehövlig semester blir det åter dags för årets stora campinghelg. Exakt var är inte bestämt än med boka in fre – sön för detta. Evald & Bodil har ansvaret för denna paddling. Anmälan obligatorisk.
6/9                    Nässjö 100 år. Hur det blir med vårat deltagande vad det gäller paddling vet jag i dagsläget inte.
Utöver ovan planerade så kommer det att bli massa andra paddlingar så som kvälls, dag och förhoppningsvis månskenspaddling.
Som vanligt kommer det att skickas ut mejl och sms. Paddlingar med kort varsel kommer enbart via sms.

Kajakledarna
Ove, Evald, Bodil och Uffe.
Mobil: 070-6836077.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar